Presido d.o.o. je konzultantska tvrtka visoko specijalizirana za savjetovanje osobito na području zaštite osobnih podataka, informacijske sigurnosti i IT komunikacije.

Vodeća smo tvrtka za zaštitu osobnih podataka u regiji te Vaš predani savjetnik i stručnjak za zaštitu osobnih podataka.

Bogato iskustvo, kao tim, smo stjecali i radom na brojnim projektima usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i ePrivacy regulative na poznatim web shopovima.

Nudimo Vam uslugu vanjskog službenika za zaštitu podataka, savjetovanja Vašeg imenovanog službenika, obavještavanja o svim novostima na području zaštite osobnih podataka u i izvan EU, praćenje rada, prakse, mišljenja i preporuka nadzornih tijela zemalja na čijim tržištima poslujete te edukacije.

DATA BREACH- prepustite nama jer mi znamo kada i kako trebate reagirati. Za Vas smo tu 24/7!

Naša prisutnost u medijima:

Upoznajte naš najuži tim

CEO, odvjetnica Dijana Kladar, kao stručnjak na području zaštite osobnih podataka. Dijana je kao odvjetnica i pravni stručnjak bila članica radne skupine za izradu Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, ali i Zakona o zaštiti potrošača. Također je bila i sudionica mnogih radnih skupina za izradu zakonskih tekstova pri Ministarstvu gospodarstva i Ministarstvu uprave te surađuje s inozemnim i domaćim tijelima koja kreiraju politiku zaštite potrošača i osobnih podatka na razini EU. Obje su aktivne u mnogim udruženjima kako bi promicale zaštitu prava, ali i educirale sve obveznike primjene GDPR-a.

Dijana je i sudionik mnogih radnih skupina za izradu zakonskih tekstova pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvu pravosuđa te surađuje s inozemnim i domaćim tijelima koja kreiraju politiku zaštite potrošača i osobnih podatka na razini EU.

CEO, Ivica Kruhek direktor je tvrtke Presido d.o.o., ali i jedne od najnagrađivanijih agencija Marker d.o.o., koja je do sada izradila više od 120 web trgovina. Kroz više od petnaest godina iskustva pomogao je mnogim domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Posljednjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu. Ivica je naš stručnjak na području IT-a.

COO, mag.iur., Ana Bačić, se bavi pretežno komunikacijskim i digitalnim tehnologijama, pružanjem pune pravne potpore i savjetovanjem domaćih i inozemnih kompanija, ali i državnih i javnih tijela, u svim aspektima njihova poslovanja. Radila je u odvjetničkom uredu , ali i niz godina na visokim pozicijama u državnoj službi, sektoru obrazovanja, kao posebna pravna savjetnica koja je fokusirana na ustavno-upravno, trgovačko pravo, upravljanje trgovačkim društvima i radno pravo. Kao pravni stručnjak sudionica je mnogih radnih skupina za izradu zakonskih tekstova pri ministarstvima nadležnim za poduzetništvo, obrt, upravu te surađuje s inozemnim i domaćim tijelima koja kreiraju politiku zaštite osobnih podatka na razini EU.

Želite li upoznati i druge članove tima javite nam se i ugovorite razgovor kroz koji ćete upoznati osobe s kojima ćete graditi uspješnije poslovanje. Bez obveze samo nas upoznajte i popričajte o problemima koji Vas muče sa stručnjicaima.

 

Uz nas Vaše poslovanje je sigurno od kazni. 

Naš tim čine zasigurno jedne od najiskusnijih pravnica i IT-evaca- praktičara iz područja zaštite osobnih podataka u regiji. Tijekom posljednjih godina u području zaštite osobnih podataka savjetovali smo preko šezdeset klijenata koji zajedno obrađuju više desetaka milijuna osobnih podataka. Klijenti za koje smo radili i s kojima surađujemo dolaze iz širokog spektra visoko zahtjevnih industrijskih sektora uključujući i financijski, energetski, telekomunikacijski, istraživanje tržišta, klinička ispitivanja, ugostiteljski, hotelijerski,  farmaceutski, javni i dr.

Da biste zadobili povjerenje svojih klijenata morate im osigurati i zaštitu privatnosti!

Klijentima od samog početka pristupamo individualno, prilagođavajući se njihovoj poslovnoj organizaciji, njihovim potrebama i mogućnostima te djelatnosti kojom se bave jer držimo kako im na taj način pružamo sigurnost u najvećoj mogućoj mjeri.