Početna Reference tima

Reference tima

Vjerujemo da nema osobe koja se nije susrela sa malim narančastim čovječuljkom koji vas sa smješkom i krupnim očima dočeka kada posjetite www.ekupi.hr 

Izvrsno mjesto za kupnju. Zajedno radimo na povjerenju kupaca, brinemo o usklađivanju s regulativom vezanom uz zaštitu osobnih podataka. Prekrasna priča i još uspješnija suradnja. Zajedno rastemo.

8. listopada davne 1828. godine započeo je osmišljeni razvoj korištenja Jamnice te su napounjene prve boce namijenjene tržištu. Taj datum se i danas se obilježava kao dan Jamnice.  Naša suradnja nije počela davne 1828. goidne no iznimno smo ponosni na istu. 

Kada Vam spomenemo LUSH osjećate li miris krasnih šampona, kupki, krema ili sapuna? Mi da. No, naša suradnja malo je drugačija. Pomažemo kolegama da svoje poslovanje usklade s važećom regulativom. Njihov smo vjerni službenik za zaštitu podataka i na raspolaganju smo im 24/7. 

Naši klijenti ne dolaze samo iz privatnog sektora. Radili smo na implemntaciji pojedinih zahtjeva GDPR-a i s ministarstvima, bolnicama i drugim tijelima državne i javne vlasti. Iskustvo je bilo izvrsno. S obzirom da su članovi našeg tima oni čiji glas se čuje i koji su radili u takvom sustavu bilo je tim više lakše kreirati procese. Rad u radnjim skupinama na mnoštvu zakona i drugih podzakonskih akata samo je doprinio uspješno okončanim projektima.

Plavi znak sa žutom bojom. Vjerujemo da nema onoga tko ne zna za IKEU. Iznimno nam je drago surađivati s kolegama te raditi na usklađivanju s važećom regulativom.

Zasigurno ste kupili sofu, stolicu ili nešto drugo u njihovom prodajnom centru. Naša suradnja traje i traje. Zajedno smo osvojili i neke nagrade na godišnjom eCommerce konferenciji. Zajedno rastemo i brinemo o povjerenju kupaca i korisnika usluga.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) je nadzorno tijelo u čiji djelokrug spada nadzor financijskih tržišta, financijskih usluga te pravnih i fizičkih osobakoje te usluge pružaju. 

 

Hanfa provodi nadzor nad poslovanjem burzi i uređenih javnih tržišta, investicijskih društava i izdavatelja vrijednosnih papira, brokera i investicijskih savjetnika, vezanih zastupnika, središnjeg klirinškog depozitarnog društva, društava za osiguranje i reosiguranje, zastupnika i posrednika u osiguranju i reosiguranju, društava za upravljanje investicijskim i mirovinskim fondovima, mirovinskih osiguravajućih društava...

Hanfra promiče i čuva stabilnost finsncijskig sustava i nadzire zakonitosti poslovanja subjekata nadzora.  Iznimno smo ponosni na ovu suradnju. Zajedno brinemo o usklađenosti s regulativom.

Zasigurno znate za mali grad kraj Ikee u koji svi vole iću kupovati. Designer Outlet Croatia je zajednički projekt tvrtki INGKA Centres, MUTSCHLER Outlet Holding grupe i ROS Retail Outlet Shopping. Krenulo je sve od dobrog shopinga no nastavilo se sa uspješnom suradnjomm na mnogim projektima. Rastemo zajedno i gradimo mrežu klijenata koji nam vjeruju.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Farmacia privatna je ljekarnička usluga. Kroz svoj trud i zalaganje ljekarna je izgradila čvrste veze sa svojim pacijentima koji su joj uzvratili povjerenjem. Zajedno brinemo o njihovim osobnim podacima i usklađenosti s regulativom.

Zagrebački holding je onovan davne 2007. godine i u 100 postotnom je vlasništvu Grada Zagreba. sastoji se od 14 podružnica koje obavljaju djelatnosti nekadašnjih gradskih poduzeća. Tu je i 8 trgovačkih društava i jedna zdravstvena ustanova. Djelatnosti su grupirane u 5 poslovnih područja- komunalne djelatnosti, tržišne djelatnosti, energetske djelatnosti, ljekarničke djelatnosti te poslovno područje javne vodoopsrke i odvodnje. Lijepo je surađivati s njima.

Već 1/4 stolječa traje njihova agencijska priča o tržišnom komuniciranju. Iza nje je preko četvrt tisuća uspješnih suradnji s domaćim i inozemnim klijentima. AKTER PUBLIC je jdna od vodećih full service agencija u Hrvatskoj. Prate tržišne trendove te sudjeluju u stvaranju strateških i inovativnih projekata. Rastemo zajedno.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici pod ˝Uredi privole˝. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics